Menu Open Search Close Chevron Left Chevron Right Chevron Down Chevron Up Right Arrow Circle Home Funnel Filter Checkmark Clock Calendar Research Tip Update share facebook instagram linkedin TikTok

Noud Beelen

Ervaringsdeskundige met 13+ jaar ervaring op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid

Noud is een ervaren professional in de wereld van fitness en gezondheid. Met meer dan 13 jaar ervaring in de sportschool en een schat aan kennis op het gebied van voeding en training, heeft Noud zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van krachttraining, voeding en gezondheid. Zijn passies zijn powerliften, waarbij hij heeft deelgenomen aan diverse nationale powerlift wedstrijden, krachttraining, wandelen in de natuur en het nastreven van een gezonde leefstijl.

Met DailyFit wil Noud onwaarheden uit de wereld helpen en mensen voorzien van eerlijke en onafhankelijke informatie, om zo hun persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken. Door de overvloed aan (verkeerde) informatie die online te vinden is wordt het volgen van een gezonde leefstijl voor veel mensen onnodig moeilijk gemaakt. Noud hoopt met zijn onderbouwde blogs het verschil te kunnen maken en mensen informatie te geven die begrijpbaar en wetenschappelijk onderbouwd is.

Of je nu net begint met sporten of al jarenlang ervaring hebt, Noud staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezonder leven.

Auteur en ervaringsdeskundige Noud Beelen van DailyFit

Artikelen lezen van Noud?

Koopgidsen lezen van Noud?

Oefeningen lezen van Noud?