Menu Open Search Close Chevron Left Chevron Right Chevron Down Chevron Up Right Arrow Circle Home Funnel Filter Checkmark Clock Calendar Research Tip Update share facebook instagram linkedin TikTok

“Onze missie is om anderen helpen toe te werken naar een fitter en gezonder leven.”

DailyFit is hét online fitness platform voor al jouw informatie over gezondheid, sporten en voeding. Of je nou net begint of al ervaren bent, hier vind je alles wat je nodig hebt om toe te werken naar een gezonder leven. Zo vind je op onze website niet alleen informatieve artikelen, maar ook tal van fitness oefeningen en product reviews.

Kwaliteitsgarantie

Door de grote hoeveelheid informatie op het internet kan het lastig zijn om het juiste antwoord op je vraag te vinden. Bij DailyFit staan we garant voor kwalitatieve informatie op het gebied van fitness en gezondheid. We zijn gevestigd in een gezondheidscentrum met tal van experts op het vlak van bewegen en gezondheid. Middels onze website willen we onze beschikbare kennis delen om mensen te helpen met hun missie om gezonder en fitter te worden.

Onafhankelijke content

Ons doel is om mensen te voorzien van kwalitatieve en feitelijke informatie. DailyFit garandeert daarom dat alle informatie op deze website onafhankelijk is. Onze content en aanbevelingen zullen dan ook nooit beïnvloed worden door sponsors of commerciële belangen. DailyFit is echter wel in zekere mate afhankelijk van advertentie-inkomsten om gratis content aan te kunnen bieden.

Daarom kunnen onze artikelen en pagina’s mogelijk banner-advertenties bevatten. Hoewel we er alles aan doen om deze advertenties zo relevant mogelijk te houden, kunnen we niet garant staan voor de adverteerders en hun producten. Ervaar je hinder van bepaalde advertenties? Laat het ons dan weten via ons contactformulier zodat ons team actie kan ondernemen.

Daarnaast kunnen sommige van onze artikelen links naar relevante producten of diensten bevatten. Deze producten en hun aanbieders worden zorgvuldig en onafhankelijk uitgekozen. Wanneer een product wordt aangekocht vanuit deze links kan DailyFit hier echter wel een vergoeding voor ontvangen. Zo wordt het onderhoud van onze website gesteund.

Ons team