Menu Open Search Close Chevron Left Chevron Right Chevron Down Chevron Up Right Arrow Circle Funnel Filter Checkmark Clock Calendar Research Tip Update

“Onze missie is om anderen helpen toe te werken naar een fitter en gezonder leven.”

DailyFit is hét online fitness platform voor al jouw informatie over gezondheid, sporten en voeding. Of je nou net begint of al ervaren bent, hier vind je alles wat je nodig hebt om toe te werken naar een gezonder leven. Zo vind je op onze website niet alleen informatieve artikelen, maar ook tal van fitness oefeningen en product reviews.

Kwaliteitsgarantie

Door de grote hoeveelheid informatie op het internet kan het lastig zijn om het juiste antwoord op je vraag te vinden. Bij DailyFit staan we garant voor kwalitatieve informatie op het gebied van fitness en gezondheid. We zijn gevestigd in een gezondheidscentrum met tal van experts op het vlak van bewegen en gezondheid. Middels onze website willen we onze beschikbare kennis delen om mensen te helpen met hun missie om gezonder en fitter te worden.

Onafhankelijke content

Ons doel is om mensen te voorzien van kwalitatieve en feitelijke informatie. DailyFit garandeert daarom dat alle informatie op deze website onafhankelijk is. Onze content en aanbevelingen zullen dan ook nooit beïnvloed worden door sponsors of commerciële belangen. DailyFit is echter wel in zekere mate afhankelijk van advertentie-inkomsten om gratis content aan te kunnen bieden.

Daarom kunnen onze artikelen en pagina’s mogelijk banner-advertenties bevatten. Hoewel we er alles aan doen om deze advertenties zo relevant mogelijk te houden, kunnen we niet garant staan voor de adverteerders en hun producten. Ervaar je hinder van bepaalde advertenties? Laat het ons dan weten via ons contactformulier zodat ons team actie kan ondernemen.

Daarnaast kunnen sommige van onze artikelen links naar relevante producten of diensten bevatten. Deze producten en hun aanbieders worden zorgvuldig en onafhankelijk uitgekozen. Wanneer een product wordt aangekocht vanuit deze links kan DailyFit hier echter wel een vergoeding voor ontvangen. Zo wordt het onderhoud van onze website gesteund.

Het team

Noud Beelen

De passie voor sport is bij mij al op zeer jonge leeftijd ontstaan. Na jarenlang gevoetbald te hebben kwam ik rond mijn 16e in aanraking met fitness en sindsdien is de sportschool niet meer weg te denken uit mijn leven. Naast voetbal heb ik ook nog andere sporten beoefend, zoals mountainbiken, Taekwondo en boksen. Inmiddels ben ik me in de sportschool vooral gaan richten op powerliften en staat wandelen in de natuur ook erg hoog op mijn lijstje van favoriete bezigheden.

In de afgelopen jaren heb ik enorm veel geëxperimenteerd met trainingsschema’s, oefeningen, voeding en ben ik vele uren bezig geweest met het uitpluizen van onderzoeken. Dit deed ik om zelf maximale vooruitgang te boeken, maar gaandeweg kwam ik er al snel achter dat ik er energie van krijg om ook anderen hiermee te helpen. Middels het starten van DailyFit hoop ik dan ook een steuntje in de rug te bieden voor mensen die hun leven op sportieve en gezonde wijze willen aanpassen, maar ook mensen die gewoon nieuwsgierig zijn op sportief gebied. Zo worden we samen fitter, gezonder en sterker.

Pascal van Dooren

Met een fysiotherapeut als vader kreeg ik al van jongs af aan interesse in bewegen en gezondheid. Zo heb ik vroeger altijd fanatiek gevoetbald en hardgelopen, en ging ik jaarlijks op wintersport. Naarmate ik ouder werd, leerde ik met behulp van mijn vader steeds meer over de anatomie en de werking van het lichaam. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik me op mijn 16e ben gaan richten op fitness en krachttraining. Bovendien werd ik ook steeds meer bewust van het belang van voeding.

De enorme hoeveelheid onjuiste en tegenstrijdige informatie op het internet en in de sportschool bracht me veel onduidelijkheid. Dit heeft me ertoe gezet om me te verdiepen in wetenschappelijke studies en dit in de praktijk toe te passen. Door de jaren heen heb ik door persoonlijke ervaringen eigenhandig ervaren wat wel en niet werkt als het aankomt op fitness en voeding. Middels DailyFit wil ik graag andere mensen helpen door deze wetenschappelijke kennis en persoonlijke ervaringen te delen, en zo bij te dragen aan het bereiken van een fitter en gezonder leven!